Árlista

Részletes és fontos információk!

 

Szeretném felhívni a figyelmed, hogy:

13mm-nél hosszabb és vastag pillákkal nem dolgozok!
Más által készített pillák leoldását nem vállalom!

Töltésről csak és kizárólag abban az esetben beszélhetünk, amennyiben a korábban felapplikált szempillaszett legalább harmada fent van még. A pár szál pillával töltésre érkező vendég

ÚJ SZETT

árat kell fizessen a töltés óta eltelt napok számától FÜGGETLENÜL!

/Euroban fizetve: 1 euro = 250 forint/

Smink nélküli, tiszta pillákkal érkezz applikációra!
Azoknak, akik rendszeresen sminkben, vagy sminkmaradéktól szennyezett pillasorral érkeznek töltèsre, leoldani tudjuk a pilláikat és új szettet applikálok fel és kell ezáltal ÚJ SZETT ÁRAT is fizetniük!


Hogy megőrizhessem munkaszeretetemet és hogy a jövőben is mindig örömmel készítsem szempilláitokat, gyakorlati tapasztalataim néhány éve szabályrendszer létrehozására kényszerítették problémamegoldói személyiségemet, így:

ÚJ VENDÉGEKET KIZÁRÓLAG ELŐREFIZETÉSI RENDSZERBEN VÁLLALOK!

– tehát –

a megbeszélt időpontod előtt 2 BANKI munkanappal előre rendezned kell az általad kiválasztott applikáció árát, mely a befizetés után nem jár vissza, ha bármely okból nem jelensz meg a megbeszélt időponton vagy lemondod!

Külföldről indított utalásodat 10 nappal korábban kell útnak indítanod, hogy időben megkapjam.

Teszem mindezt azért, mert minden alkalommal ott leszek, így ezt cserébe én is elvárom.

Teszem mindezt azért, mert más vendég szívesen jött volna helyetted.

Teszem mindezt azért, hogy olyan vendégekből álló vendégkört alakíthassak ki, akik megbecsülik az időmet és munkámat, hogy ezáltal én is becsülhessem értékes és megbízható vendégeimet.

A 24 órán belül lemondott töltési időpontok teljes felszámolásra kerülnek! Ezek megtérítésére 2 banki napod van, amennyiben ez időn belül nem történik meg, úgy minden jövőbeni időpontod törlöm!

Minden elkészített munkámról marketing célokra fotót készítek – hiszen Te is ezek referenciamunkáink alapján találsz ràm -, melyhez szintén hozzájárulásodat adod azzal, hogy az itt elolvasottak után, időpont ajánlásomat elfogadod és vendégköröm értékes tagjává válsz.A fentieket minden hozzám járó vendég elfogadja és magára nézve kötelezően elismeri!
 
Megértéseteket köszönöm!


 
– 13 mm-nél hosszabb és vastag szálú pillákkal, nem dolgozok! 
– Basic 2D esetén két szál, míg 3-4D volume lashes technika esetén 3-4 szál műszempilla kerül felapplikálásra egy szál természetes szempillára. A szálak vastagsága eltérő technikánként, ezáltal elkerülve a pillasor túlterhelését!!!

Minden töltés alkalmával lehetőséged nyílik változtatni az íveken, vastagságokon és technikákon 🙂

– Az applikációra smink nélkül kell érkezz, ellenkező esetben nem tudlak elvállalni.

Zsinett Lashes nomascara

– Az applikáció időtartama saját szempilla számtól és a választott technikától függően 2-3 óra között változik. Az applikáció közben kérünk, hogy kerüld a karjaid és lábaid, valamint a fejed felesleges és váratlan mozgatását, mivel ez jelentősen rövidíti az értékelhető applikációs időnket. Így tehát sokkal kevesebb szempillát tudok felapplikálni neked az általam szánt megfelelő mennyiségű idő ellenére!

Olvasd el kérlek az ápolási tanácsadó fül tartalmát!!!

Mitől és hány a D???
Szempillakisokos:

3D vagy 4D?? Melyik is? Miért is??

zsinett lashes

VOLUMEN SZEMPILLA – Az IGAZI szempilla dúsítás!

3D, 4D??? De mit is jelent mindez?
Ma Magyarországon a szálankénti szempilla hosszabbítás 3D műszempilla néven vált ismerté. Némelyek már megismerkedhettek a 4D elnevezéssel is, mely nem mást takart, mint az úgy nevezett időfaktort. A baj ezzel a féle plusszal – a megfoghatatlan mivolta mellett -, hogy a természetes pilla élettartamán túl tartó ragasztó és műszempilla szál, a szempilla viselőjének már semmilyen többlet szolgáltatást nem képes adni.
A szintén ismerté vált duplázás már a magasabb fokú volument célozta meg. Itt már megfogható, látványos eredményt kapott a vendég, hiszen kétszer annyi pilla kerül felapplikálásra.
Az igazi áttörést pedig Oroszország hozta meg, a fantasztikus VOLUME LASHES/RUSSIAN VOLUME technikával! A külföldön már ismert, fantasztikusan látványos technika új dimenzióját mutatja meg a szempilla hosszabbításnak! Az eredetileg Oroszországból származó metódus, 2013-ban már meghódította az USA-t és Európa nagy részét is. 2014 től pedig az országban az elsők között alig néhány szempilla stylistnál elérhető ez az új szolgáltatás!
Innentől viszont lassan le kell vedlenünk azt a szleng szótárba illő magyar kifejezést, hogy az általános 1:1-hez szempilla hosszabbítást a jövőben 3D szempilla hosszabbításnak nevezzük, hiszen valódi neve a CLASSIC LASHES 1D! Lépést tartva a külföldi trendekkel Magyarországon is kezd meghonosodni a maximálisan luxuscikk kategóriába sorolandó, eredeti 3D-4D szempilla hosszabbítás, mely speciálisan (szabad szemmel láthatóan) könnyített súlyú pillákból áll, tapintása selymes hatású, viselése pedig lehelet könnyű. A fele vagy akár harmadsúlyú pillákból egy természetes pillára a „D”-k számának megfelelő számú műszempilla kerül speciális! technikával applikálásra. Tehát az eredeti 3D szempilla hosszabbításkor a vendég mostantól 3 szál pihekönnyű műszempilla szálat kap egy természetes pillaszálra. 4D szempilla hosszabbításnál pedig tehát 4 szál műszempilla kerül felapplikálásra minden természetes szálra. A szuper vékony és extra könnyített műszempillákból akár 3-6 szál is felhelyezhető egy szál természetes szempillára egy teljesen új technológiával. Azonban ennek ellenére sem nehezíti el a saját szempillát, hiszen 3-6 darab szempilla szál súlya megegyezik az eddig használt 1-2 műszempilla szál súlyával!!!
Az új pillaszálak vastagsága a jelenleg Magyarországon forgalomban lévő 0.15, -illetve a már kifejezetten divatjamúltnak számító 0.20-as vastagságú- pillák helyett, teret hódítanak a 0.12, 0.10, 0.85, 0.07, 0.06, 0.05 vastagságú pillák. Az új technika révén így akár ezres nagyságrendű műszempilla szál is felhelyezésre kerülhet!

zsinett lashes