Rólam

Nagy Zsinett vagyok. Tulajdonos, Trainer/Coach, Zsűritag.

Zsinett Nagy
2011 szeptemberében végeztem el az Xtreme Lashes szempilla hosszabbító tanfolyamát. Novemberben szereztem meg a szempilla stylist, míg 2012 júniusában a mester szempilla stylist diplomámat.

2012 májusától az Andrássy úti Zsidró Szalon, majd az Xtreme Lashes Referencia Szalon, később pedig a Sáfárik Luxury Salon csapattagjaként szépítettem tovább kedves Vendégeimet. 2013 októberétől már Óbudán a város nyugodtabb, de tökéletesen megközelíthető pontján applikáltam a hölgyek pilláit…

2012 Novemberében Első helyezést értem el az I. Lash Style Szempillahosszabbító Bajnokságon a Beauty Kiállításon, míg 2013-ban már zsűritagként vettem részt az eseményen.

2013 áprilisától egy éven át a LuXLash oktatójaként folytattam tovább, így már oktatóként is szempilla hosszabbítással foglalkozom.

2014-től bevezetésre került Magyarországon az új, extra könnyű pillákból készített Volume Lashes technika, melyet lehetőségem nyílt Ausztráliában tökéletesíteni, illetve itt tartani első Volume Lashes oktatásaimat is.

2015:
Májusában Lengyelországban jártam Natalyia Morozova Volume Lash Master képzésén.
Szeptemberben a prágai League Of LashMaster szempillakongresszuson volt lehetőségem inspirálódni és személyesen is találkozni a szakma nagyjaival
Októberben ismét egy nagyszerű szempillástól Julia Subbotinától tanulhattam új technikát Krakkowban
Decemberben a Szempillacsata Zsűritagjaként szerepeltem

2016…ez már egy nagyon mozgalmas év volt…:

Január: Magyarországon elsőként kezdtem szervezésbe, hogy külföldi vendégoktató révén frissítsem fel a hazai szakmát és saját tudásomat, mely keretein belül 2016 Januárjában Kazahsztánból érkezett Nelly Soimina “Mega Volume” traininget tartani hazánkba.

Április: Hungarian Lash Style 2016 Szempillahosszabbító verseny – Zsűritag

Augusztus: Megnyitottam az általam is használt termékeken alapuló WebShopomat http://webshop.zsinettlashes.hu

Stylingom továbbra is a mindennapi viseletre szánt, igényes és ízléses kivitelezésű szempilla marad!

Arra törekszem, hogy vendégeim kellemes hangulatban töltött idővel és maximálisan az elvárt eredménnyel távozzanak, majd szívesen térjenek vissza hozzám.

Én magam is viselője vagyok a pilláknak és nagyon szeretem őket, ám készíteni talán még jobban, szenvedélyesen szeretem a munkámmal járó rengeteg hálás és mosolygó arcot, és tekintetet. Hiszem, hogy a szálas műszempilla minden nőnek megkönnyíti az életét. Fiatalít és magabiztossá tesz. A pillák folyamatosan – 2-4 heti töltés mellett – akár évekig is hordhatók. A megfelelő applikáció és gondozás mellett szünetmentesen lehetnek álomszép pilláid.